Våra tjänster
Vi hjälper er med alla era Asana-frågor
Som nordisk partner till Asana erbjuder vi en rad tjänster för att underlätta systemets införande och användning.
Om oss
Swedbyte är ett svenskt it-företag med huvudkontor i Stockholm och ett kontor i Sankt Petersburg, Ryssland. Vi har mer än 8 år erfarenhet av att främja och införa molnbaserade lösningar i Norden och Ryssland.

Certifierade specialister på Swedbyte hjälper gärna till i utvärderingsprocessen, vi svarar på era frågor, genomför online-demos eller visar verktyget on-site. Utöver detta genomför vi implementationsprojekt, unika integrationer, utbildningar, samt fakturering i SEK.

Implementation
Vi hjälper till med allt från utvärderingsprocessen och systemets konfigurering till mer komplexa uppdrag som till exempel utveckling av unika integrationer.

Vill ni inte köpa ett helt införandeprojekt kan ni också välja en eller flera av de tjänster som ingår i implementationen och betala på timbasis.
Analys och konsulttjänster
I paketet ingår:

Analys av företagets existerande affärsprocesser
Våra specialister som har erfarenhet av projektstyrning inom olika branscher, studerar era arbetsprocesser och hjälper er att välja rätt sätt att optimisera dem i Asana.

• Granskning av existerande projektstyrningsmetoder
Med hjälp av våra experter och återkoppling från er sida, analyserar vi er projektstyrning och föreslår möjliga sätt att optimisera arbetet.

• Vi konfigurerar ert Asana-konto baserat på era behov
Våra experter hjälper er att välja rätt abonnemang, funktionalitet och antal användare, samt överföra era pågående projekt till det nya systemet på ett kostnadseffektivt sätt.
Räkna ut ditt pris
Utbildningar och support
I paketet ingår:

• Personalutbildningar
För att en implementation ska lyckas på bästa sätt behöver alla användare förstå systemet och kunna använda funktionerna. Våra experter hjälper gärna till att underlätta införandet med utbildningar för ert företag. Under varje utbildning visar vi just de funktioner som är relevanta för respektive avdelning. Utbildningen bygger på era existerande arbetsprocesser.

• Support på de nordiska språken
Vi förstår att det kan vara svårt att komma igång med ett nytt system inom kort tid, därför ger vi två veckors gratis Premium-support till alla kunder, som implementerar Asana med vår hjälp. Vi stödjer er under de första veckorna och svarar blixtsnabbt på alla era frågor.

Räkna ut ditt pris
Utveckling och införande av unika integrationer
Asana integreras med fler än 100 olika lösningar: allt från G Suite till chattar, kalendrar och time-trackers. Vi utvecklar även egna integrationer och appar.
Räkna ut ditt pris
Kortare införandeprojekt
För mindre team erbjuder vi kortare införandeprojekt: enkel implementation samt personalutbildningar, allt under 5-6 timmar, 1250 kr per timme.
Upptäck alla möjligheter i Asana!
Vi har 60 000 nöjda kunder över hela världen
Kontakta oss:
Har du några frågor?
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så att vi kan berätta om Asana mer
Made on
Tilda